11/11 -23: Björn Ranelid – Världens vackraste kärlekshistoria

40-årsjubilerande författaren Björn Ranelid gästar Bokvärlden denna lördag! Vi får höra om hans nya roman, Världens vackraste kärlekshistoria. Kärleken – lycklig och osjälvisk eller missriktad och tragisk – har alltid fått stor plats i Björn Ranelids böcker. Nu kommer han med en stor berättelse om den vackraste kärleken. Björn skildrar här några av de män och kvinnor han har vigt. Det handlar om Milan som tappat lusten att leva, om David som är dömd till livstids fängelse och sist men inte minst om kärleken mellan Björn Ranelid själv och hans hustru Margareta.
– Jag har skrivit en bok om den okränkbara kärleken i människornas värld, men skuggorna hotar i paradiset, säger författaren.

Evenemanget är fullbokat. Skriv gärna upp dig på vår reservlista, om det skulle bli något återbud.

Boken: Björn Ranelid, Världens vackraste kärlekshistoria (Albert Bonniers förlag).
Tid: Lördagen 11 november kl 14.00 (OBS tiden!)
Plats: Bokvärlden.
Entré: 100:- kronor. Köp biljett i Bokvärlden eller maila bokvevent@gmail.com och boka önskat antal platser. (OBS att det ska vara ett ”v” i mitten på bokvevent) Du får då ett svar med vårt swishnummer. Entréavgiften är en värdecheck på 100:- kronor för inköp av någon av Björn Ranelids böcker (en check kan användas per bok).

Björn Ranelid är född 1949 i Malmö, men bosatt i Stockholm och på Österlen. Han började som lärare i svenska och filosofi samtidigt som han spelade fotboll i Malmö FF. Han har skrivit mer än trettio böcker, fått många litterära priser, bland andra Augustpriset för romanen Synden (1994). Han har utsetts till Årets Skåning 2023.

Författarporträtt: Martin Cederblad | Konstnär omslag: August Nilsson

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå