20/10 -22 Anna-Lena Brundin & Jan Sigurd, Anki åker till Las Palmas

Med anledning av nya romanen Anki åker till Las Palmas (Norstedts) får vi besök i Bokvärlden av författarduon Anna-Lena Brundin och Jan Sigurd. Det blir samtal – och kanske lite skratt…

Plats: Bokvärlden, Fridhemstorget 22
Tid: Torsdagen den 20 oktober 2022 klockan 18.30.

Fri entré. OBS! Begränsat antal platser. Obligatorisk föranmälan till bokvevent[a]gmail.com
Aftonen är för närvarande fullbokad. Men du kan anmäla dig till vår reservlista, för eventuella återbud.

Några dagar före julafton sitter den nyblivna änkan och frisören Anki på ett plan på väg till Las Palmas tillsammans med sin väninna Rose-Marie. De ska skippa julfirandet och byta ut glöggen mot sangria och dopp i grytan mot dopp i poolen.

Snart visar sig vistelsen på Kanarieöarna ha mer att erbjuda än spanska tapas och vackra vyer. Och när Anki får veta saker som hon inte alls kände till om sin avlidne make börjar hon inse att de begränsningar man har i livet framför allt är de man själv sätter upp.

Anna-Lena Brundin och Jan Sigurd är omåttligt populära, både som scenartister, komiker och författare. De är bosatta och verksamma i Malmö och framträder regelbundet med litterära, musikaliska kabaréer. Nu utkommer de med en gemensam roman, vilket vi givetvis ska uppmärksamma i Bokvärlden.

Möt Anna-Lena Brundin och Jan Sigurd i Bokvärlden den 20/10 2022 kl 18.30.
Fri entré. OBS! Begränsat antal platser. Obligatorisk föranmälan till bokvevent[a]gmail.com eller i butiken. Plats är bokad endast efter att du fått bekräftelse från Bokvärlden.

Författarporträtt: Pressbild Norstedts
Formgivning omslag: Nils Olsson

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå