23/5 -23: Frukostkaffe med Marie Lundström och Alba Mogensen

Marie Lundström och Alba Mogensen gästar Bokvärlden för att tala om sina nya romaner, Alla måste söderut och En förlovad tid, utgivna på Wahlström & Widstrand. Marie Lundström är för många känd från radioprogrammet Lundströms boklåda, där även Malmöförfattaren Alba Mogensen arbetat som producent. Vi dricker kaffe med författarna och får höra närmare om deras nya verk och deras arbete med litteratur och journalistik.

Böckerna: Alla måste söderut och En förlovad tid, (Wahlström & Widstrand)
Tid: Tisdagen 23 maj kl 09.00 (OBS tiden!)
Plats: Bokvärlden.
Fri entré. Obligatorisk föranmälan: bokvevent [a] gmail.com (ja, det ska vara ”v” i mitten). Du behöver svar med en bekräftelse från Bokvärlden för att vara garanterad en plats.

Om Marie Lundströms Alla måste söderut
När Evas pappa oväntat dör på sovrumsgolvet hemma i Luleå går hela hennes tillvaro, ja, till och med hon själv, itu. Pappa var tryggheten, hennes norrbottniska rotsystem. Alla måste söderut är en varm och vemodig roman om kärlek och sorg, och om den identitetskris som ofta drabbar den som lämnat sin uppväxtort och klasstillhörighet för att påbörja ett nytt liv.

Om Alba Mogensens En förlovad tid
Hannahs och Louises mamma är död, och Louise väntar barn. Framtiden har aldrig varit så när-varande som nu. Men Hannah kan inte sluta tänka tillbaka på det sista året, då när systrarna bildade en treenighet med Peter och innan familjen upplöstes. När det fortfarande var en förlovad tid.

Författarporträtt: Viktor Fremling / Alexander Mahmoud | Formgivning omslag: Sara R Acedo

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå