27/1 -23 Sicilien – mat och mingel

Vi reser till Sicilien med Francesca Maugeri-Holmström! Francesca presenterar solmogna smaker och dofter i den varmt generösa kokboken Vegetariana Siciliana, utgiven på Arena förlag. Fredagen den 27/1 träffar vi Francesca i Bokvärlden och får smaka hennes goda rätter. Hon berättar och signerar boken som hon skapat med Louise Malmros Manfrinato.

Robert från Vinspektrum är specialiserad på italienska viner. Till kvällens rätter presenterar han ett urval av sina favoriter, bland annat från Sicilien.

Tid: Fredagen den 27 januari 2023 klockan 18-20.30 Drop-in, med mat och mingel.
Entréavgift 195:- kronor (inkluderar mat och dryck).
Bindande föranmälan, snarast! Senast 24/1, till bokvevent [a] gmail.com (OBS att det ska vara ett ”v” i mitten på bokvevent, och din anmälan gäller först efter att du mottagit en bekräftelse).
Fullbokat! Men vi tar anmälan till reservplatser. Kom gärna till butiken och köp boken.

För mig är matlagning magi. Det slags magi som sammanför hjärta, skönhet, smak och njutning. Jag älskar att trolla fram vegetariska versioner av min italienska familjs traditionella recept med de enklaste, renaste av ingredienser.”

Italienska malmöbon Francesca Maugeri Holmström är känd för sin mångsidighet och för att behärska konsten att skapa innovativa vegetariska rätter – alltid med siciliansk touch och passion. I boken Vegetariana Siciliana samlas hennes bästa vegetariska recept och matminnen från uppväxten för att förmedla den kärlekssaga hon upplevt mellan mat och människor på Sicilien och i Sverige. En bok för alla som älskar den genuina italienska maten. Och Sicilien!

Formgivning omslag: Kristin Lidström
Fotograf: David Back

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå