3/2 -23 BOKRELEASE Malin Stehn: Lycka till

Malmöförfattaren Malin Stehn utkommer nu med spänningsromanen Lycka till, på Albert Bonniers förlag. Boken släpps i Bokvärlden fredagen den 3 februari, klockan 18–20. Författaren är då själv på plats för försäljning med signering och kan berätta om romanprojektet. Välkommen att möta Malin Stehn i ett mingel med snacks och förfriskningar!

Tid: 3 februari kl 18–20, mingel, öppet hus
Plats: Bokvärlden
EVENEMANGET ÄR FULLBOKAT
Fri entré. Obligatorisk föranmälan
: bokvevent [a] gmail.com
Observera att du behöver svar med en bekräftelse från Bokvärlden för att vara garanterad en plats.

Om Lycka till: Emily har planerat sitt bröllop minutiöst, det finns egentligen bara tre detaljer som inte går att kontrollera: vädret, mamma Annika och storebror Erik.

Vädret blir strålande men under den påkostade bröllopsfesten blir stämningen bland gästerna efterhand alltmer spänd. Åtta år gamla sanningar tvingas upp till ytan och plötsligt är det som om inga sår någonsin läkte. Strax efter midnatt görs en fasansfull upptäckt längst ner i den mörka slottsparken.

Malin Stehn, född 1969 och bosatt i utkanten av Malmö, har skrivit drygt 40 barn- och ungdomsböcker. Hon debuterade som spänningsförfattare för vuxna 2021 med hyllade Ett gott nytt år, som hittills sålts till 17 länder. Lycka till är hennes andra fristående spänningsroman.

Formgivning omslag: Elina Grandin | Författarporträtt: Karl Nordlund

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå