31/3 –22 Karin Wahlberg: En god man

Lundabaserade författaren Karin Wahlberg kommer till Frukostkaffe i Bokvärlden, torsdagen den 31 mars klockan 09.00.

Karin Wahlberg är aktuell med den nya kriminalromanen En god man (Wahlström & Widstrand), som utspelas i och kring Lund.

Fri entré. OBS! Begränsat antal platser. Obligatorisk föranmälan.

Det är sensommar, och den omtyckte och omvittnat skicklige barnläkaren Paul Klintman hittas mördad i sitt hem, en skånelänga i Östra Torns by, i Lunds utkanter. Han skulle ha rest till Falun, för en konferens om vikten av kroppslig närhet mellan spädbarn och förälder, men kom aldrig i väg. Kollegor och anhöriga är i chock och kan inte för sitt liv begripa vem som velat livet av denne gode man. Eller? Står gärningspersonen att finna inom yrkeslivet eller inom den privata sfären?

”Karin Wahlberg, själv läkare, har skrivit en lysande kriminalroman som kombinerar trivsamt vardagsliv med pulshöjande, krypande spänning.” (Ingalill Mosander, Aftonbladet)

"... en nära, detaljrik och levande beskriven Lundamiljö. (...) Förutom en spännande utredning i ett återhållet tempo ger En god man en väldigt intressant inblick i så väl mordoffrets arbetsplats som just den infekterade debatten kring skakvåld och det känns som Karin Wahlberg verkligen vet vad hon skriver om här." (Gunilla Wedding, Skånska Dagbladet)

Fri entré. OBS! Begränsat antal platser. Föranmälan till bokvaerlden[a]gmail.com eller i butiken.

Författarfoto: fotograf Magnus Liam Karlsson
Formgivare omslag: Elina Grandin

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå