4/10 -23: Pilar Quintana – Avgrunderna

Den internationellt prisbelönta colombianska författaren Pilar Quintana är på Sverigebesök! Efter Bokmässan i Göteborg och SVTs Babel kommer hon till Malmö för att träffa oss i Bokvärlden. I Pilar Quintanas senaste roman Avgrunderna möter vi åttaåriga Claudia som försöker förstå världen genom de vuxnas ögon. Hennes pappa är hårt arbetande och tystlåten, medan mamman läser skvallertidningar, sköter sina växter och uppfylls av kända kvinnor som olyckliga begått självmord. När Claudias mamma möter sin makes nya svåger ändras balansen i familjelivet. Claudias värld faller samman och avgrunderna vidgas alltmer.

Evenemanget är fullbokat. Det finns reservlista inför ev återbud.

Boken: Avgrunderna (Rámus förlag), översättning Annakarin Thorburn.
Tid: Onsdagen 4 oktober kl 18.30
Plats: Bokvärlden.
Entré: 100:- kronor. Köp biljett i Bokvärlden eller maila bokvevent@gmail.com och boka önskat antal platser. (OBS att det ska vara ett ”v” i mitten på bokvevent) Du får då ett svar med vårt swishnummer. Entréavgiften är en värdecheck på 100:- kronor för inköp av den besökande författarens bok (en check kan användas per inköpt bok).

Pilar Quintana, född 1972 i Colombia, är en av Sydamerikas mest hyllade författare. Hon fick sitt internationella genombrott med Tiken. Hennes senaste roman, Avgrunderna, har rönt stor uppmärksamhet i såväl Colombia som internationellt. Boken belönades 2021 med Alfaguara de Novela, den spanskspråkiga litteraturens mest prestigefyllda utmärkelse.

Författarporträtt: Manuela Uribe | Formgivning omslag: Thomas Alm

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå