Aktuellt i Bokvärlden Advent 2023

Aktuellt i Bokvärlden Advent 2023

Nu drar det i julnerven, och Bokvärlden är laddad inför festligheterna!

Vi har gott om böcker i alla prisklasser och format, julpynt, bokmärken, adventskalendrar, julservetter och -ljus, samt en rikt urval av julkort, både med svensk och engelsk text.

Vi hoppas att du vill välja dina julklappar i Bokvärlden. Från tisdag 28 november fram till och med lördagen 2 december, ger vi 10% rabatt på alla bokköp och bokbeställningar över 500 kronor. I gengäld vill vi ha lite tid på oss att slå in klapparna, så du lämnar ett mobilnummer eller epostadress: du får besked så snart vi har fått in och slagit in dina presenter! (Med denna direktrabatt får du ingen signatur på förmånskortet).

Nya Fridhemsboken är ett efterlängtat verk! Rikard Smitt har uppdaterat den populära och detaljerade referensboken om villakvarteren på Fridhem. Nya foton och aktualiserade texter om alla de vackra villorna och deras ägare. Det är en ny, begränsad upplaga, så skynda dig att köpa eller reservera boken! Pris: 395 kronor hos Bokvärlden.

Vi har lite extra öppet inför julen:

  • Måndag-fredag 10-18, lördag 10-14
  • Söndagen 10/12: 12-15
  • Lördagen 16/12: 10-16
  • Söndagen 17/12: 12-15
  • Lördagen 23/12: 10-16


Sedan stänger Bokvärlden 25/12-6/1, öppet igen 8/1 -24.

Vi har två stycken Bok i Fokus början av det nya året. Du köper boken i Bokvärlden, läser den och deltar i ett bokcirkelssamtal omkring den. Det rör sig om danska Solvej Balles förunderliga romanverk Om uträkning av omfång, och om Europa: en personlig historia av Timothy Garton Ash, professor i Europastudier i Oxford och en av vår tids stora auktoriteter på Europas historia. Läs mer i länkarna nedan:

  • 23/1 -24 Bok i Fokus: Solvej Balle, Om uträkning av omfång, del 2 >>>
  • 5/2 -24 Bok i Fokus: Timothy Garton Ash, Europa: en personlig historia>>>


Tack för din tid – Glad Advent!

Peggy och Theresa
Rebecca, Michael, Åsa och Erik

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå