17/11 -23: BOKRELEASE Olivoljeboken – från träd till bord
Boken innehåller även recept med både olivolja och oliver. Det kan vara det enklaste för att ge inspiration, som hur man doppar bröd och grönsaker i god olja, ringlar den över ost för att förhöja smaken, förhöjer smaken på soppa, sallader, kokta grönsaker, pasta och risotto. Det kan vara klassiska rätter med olivolja från länderna runt Medelhavet, men också en hel del nytt, som hur man använder olivolja i desserter.
Sanna Töringe signerar exemplar i Bokvärldens releasemingel med snacks och förfriskningar.
Boken: Olivoljeboken – från träd till bord (Arena)
Tid: Fredagen 17 november kl 18-20
Plats: Bokvärlden.
Fri entré. Obligatorisk föranmälan: bokvevent [a] gmail.com (ja, det ska vara ”v” i mitten). Du behöver svar med en bekräftelse från Bokvärlden för att vara garanterad en plats.
Formgivning: Marja Pennanen